Vil du selge på auksjon?

Nettauksjon - Salauksjon - Liveauksjon

Vi samarbeider med samlerforeninger og profesjonelle aktører som allerede selger, eller ønsker å selge på auksjon. Privatpersoner kan ikke selge sine objekter på Auksjonarius.

Auksjonarius.no er en auksjonsløsning skreddersydd for samlerobjekter som:

  • Mynter og sedler
  • Frimerker
  • Kunst
  • Antikviteter
  • Smykker
  • Klokker
  • ...og andre nærliggende objekter.

Tjenesten skal være for samlere, så vi ønsker alle som selger eller formidler samlerobjekter velkommen. Kravet til å kunne benyttes seg av tjenesten er at selskapet innehar en brukthandler bevilgning.

Formålet med tjenesten er å samle så mange aktører som mulig på ett sted. For bruker og samler blir det enkelt å besøke auksjonarius.no for å se kommende auksjoner.

Pris og kommisjon

Auksjonarius er kun en leverandør av en auksjonsplattform. Det er du som kunde som avslutter handelen med faktura og utlevering. Om du ønsker å teste løsningen ta kontakt med oss snarest mulig. Vi lover deg som aktør en konkurransedyktig pris og flere potensielle kunder.

Som partner til auksjonarius vil vi hjelpe deg med  promotere dine auksjoner. Vi er også behjelpelig med annonsering på facebook, google og andre sosiale medier etter nærmere avtale.

Nettauksjoner har kommet for å bli, og vi ser en stadig økende aktivitet der salg skjer via auksjonsvirksomhet. Vi håper å høre fra deg, så skreddersyr vi en løsning akkurat for din bedrift.

Alle registrerte brukere blir alltid varslet når en ny auksjon blir lagt ut. Tjenesten har allerede opparbeidet seg mange brukere på kort tid, som alle partnere av auksjonarius vil kunne dra nytte av.

Kontakt oss her

Ønsker du å vite mer om samarbeid og muligheter? Fyll ut skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt.